Letak udruge Moja Šolta

Letak udruge Moja Šolta možete vidjeti na ovom klikom na link. Možete vidjeti na da se prvoj stranici nalaze informacije u svrhu motiviranja dolaska na Šoltu, posebno onih koji se odlučuju u zadnji čas i traže smještaj. Na drugoj stranici se nalazi popis naših članova i adresa www.bit.ly/ressolta putem koje zainteresirani mogu poslati zahtjev za smještaj. Ispunjeni upitnik će ići svim članovima iznajmljivačima na naše e adrese. Odgovaraju samo oni koji imaju slobodan kapacitet, pa čak i ako ne zadovoljavaju baš sve uvjete. Radi praćenja bilo bi dobro kopiju poslati i na [email protected] što će omogućiti uvid u slobodne kapacitete.

Taj letak za promidžbu, bržu komunikaciju i punjenje možete dati i vašim gostima koji ga žele ponijeti prijateljima. Svaka nova aktivnost treba imati promidžbu i period uhodavanja pa molim da se svi zajedno založimo za što bolju popunjenost Šolte. Samo tako možemo očekivati i bolje vlastito punjenje putem ove svojevrsne burze potražnje i ponude.