Oglašavanje u Mapi

Mapa integrirane ponude Šolte će se nalaziti u kućama i apartmanima iznajmljivača, članova Udruge, kao i na javnim mjestima gdje se kreću turisti i mještani. Prvo izdanje za 2015. godinu tiskano je u 300 primjeraka na hrvatskom i engleskom, 2016. dopunjeno na njemačkom i francuskom s novim informacijama i oglasima a 2017, u planu su još dopune na poljskom i još jednom jeziku. Osim u tiskovnom izdanju Mapa Moja Šolta se nalazi na internetu a oglasi su objavljeni i na FB stranici Udruge. .

Sadržaj Mape:
Personalizirano pozdravno pismo, kućni red i obavijesti domaćina Korisne informacije i kontakti Destinacijska i izletnička ponuda Komercijalna ponuda – oglasi zanimljivi ciljnoj skupini Džep s publikacijama Turističke zajednice Šolte

Pozivamo vas da se pridružite Udruzi Moja Šolta. Članarina iznosi samo 120kn godišnje a članovi, uz ostalo, dobivaju i pravo oglašavanja u Mapi Moja Šolta.

Cijene oglasa:
A4 stranica (281×189 mm) 800kn
pola stranice (138×189) 400kn
četvrtina stranice (138×92 mm) 200kn.
Po članku 90. Zakona o PDV-u Udruga nije obveznik PDV-a.

Cijena uključuje objavu/ umetanje stranice u Mapu koja se nalazi u smještajnim jedinicama i na javnim mjestima i nema ograničeno trajanje kao i jednokratnu objavu na FB stranici Udruge.  Naručitelj priprema (dizajnira) oglas i odgovara za njegovu točnost te ga dostavlja izdavaču u JPEG, PDF ili sličnom formatu (najmanje 300 DPI). Naručitelj može s tiskarom dogovoriti i dodatno tiskanje oglasa/letaka za svoje druge potrebe.
Pridružite nam se jer vam nudimo direktan kontakt s korisnicima vaših proizvoda i usluga ali i mnogo više od toga. Vaši oglasi bit će raspoređeni uz redakcijske tekstove. Tisak nije uključen u cijenu objave i trba biti tiskan u formatu stranice Mape. Detaljna uputstva slijede po sklapanju ugovora.

Oglasavanje upute

Za dodatna pojašnjenja molimo da nas nazovete na 098/274-905 (Željko) ili 091/40-70-256 (Višnjica). Veselimo se vašim pozivima.